UPDATE FRAN IRLAND

Igar hade alla sin forsta dag pa deras riktiga praktikplatser och varan ar ju skolan. Vi tyckte att det var helt okej till en borjan men vi kande att vi aldrig visste vad som skulle handa och att alla var lite stressade och att vi mest hangde efter de andra eleverna. Den var en tjej fran London och pratade om Dermalogica, det vad jatte larorikt och pa formiddagen gick hon igenom "Face treatment" och pa eftermiddagen "Body treatment". Vi kom hem och horde att andra var mer eller midre nojda med sina plaster och vi ar verkligen sa glada over att vi alla far vara tillsammans! Vi har super kul om kvallarna och dagarna , en popular sysselsattning efter skolan ar att ga hem och spela sjuan Jag ( josse), Gabbi, Emelie, Linnea (lammet) och Hp Karin har en tunering linnea var forst over 300 stracket och jag har satadigt legat 1:a pa listan men Karin (druvan) tog over den placeringen igar:@!!!

Igar sa vi hejda till vara sota mammor Anna-lena, Emma och Ann-Kristin och hade ett sammlingsmote hela gruppen innan vi skulle sova igar. Idag vaknade vi med taken att vi var helt sjalva och var vell kanske lite nervosa, men nu nar denna praktik dag (i alla fall for oss HV elever) ar over sa ar vi overtygade over att allt kommer ga sa bra och att vi kommer ha sa roligt har aven fast mammorna har akt. Vi ar overlyckliga for att idag har vi fatt massa kontakt med de andra eleverna vi har fatt behandlingar hela dagen med olika maskiner och sen massage, efter the "Tea and coffe" brake sa fick vi manikyr av 1:orna och vi alla vart lite hapna over hur duktiga vi ar sjalva haha, det var lack over typ halva nageln och kladdigt och en halv cm kvar till nagelbandet nar manikyren var klar. Och en sak vi ocksa har markt under bara tva dagar ar att vi verkligen undersakattar oss sjalva, vi tror att vi inte kan nagonting och att vi inte har nagonting , Men vi ar minst om inte lika duktiga praktiskt som de ar har. OCH KLAGA ALDRIG MER PA ATT VI INTE HAR MATERIAL! haha, har hade dom fatt ett varsit nagelack, ett rott sa alla gar runt med roda naglar.

Vi har fatt massa tips om pubbar och fina stallen att aka till och en nattklubb som finns har i stan , en tjej jobbar pa biografen sa hon ska fixa new moon biljetter till oss i helgen, och ikvall ska en tjej som heter Jillian ta med oss till en pub och kolla pa fotboll, innan dess blir det middag for oss och igar hittade vi en ny favoritresturang som vi kanske ska atervanda till idag :)

Ojojoj gud vad jag skriver men ar bara sa uppspelt efter dagen, alla tjejer halsar och vi hoppas att ni har det bra dar hemma !:D PUUSSSSS

Ps. jag forsokte ladda upp bilder fran min mobil med det gick inte pa den har datan , men kommer forhoppningsvis kunna fixa det snart :)

Kommentarer
Postat av: emma bark

gu va roligt att höra att allt ör bra !!hoppas det håller i sig hela resean;:) det är jätte kul att ni skrvier så vi vet vad som händer:):) pussssssss

2009-11-19 @ 23:40:34
Postat av: Anne

Hej tjejer!

Det låter som ni har det bra. Hörde från lärarna att resan hade gått bra och att ni bor bra , nu när ni fått värme. Låter även som ni kommer att uppskatta vissa saker här på skolan när ni kommer hem!

Hälsa alla och ha de bra! Anne/Carlforsska

2009-11-20 @ 13:36:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0